RK Ljubljana > Veterani > O ekipi

O veteranih

Veterani

Veteranska ekipa RK Ljubljana je ustanovljena leta 2012, kar sovpada tudi s 50.letnico kluba. Ekipa je sestavljena iz igralcev, ki so pretekla leta uspešno zastopali naš klub na domačih in mednarodnih tekmovanjih.

Naš cilj je, da bi v svoje vrste privabili nekdanje člane kluba vseh starosti, ki se bi se radi enkrat tedensko družili in rekreirali na igrišču. Seveda pa se bo po dobri igri toucha druženje nadaljevalo v klubskih prostorih ob kozarčku in prigrizku, kjer bomo obujali spomine naših podvigov na igrišču in izven njega.

Vizija veteranske ekipe je še naprej uspešno nastopati in predstavljati naš klub na raznih tekmovanjih, kot tudi v vsakdanjem življenju. Naš cilj je udeleževanje turnirjev pod okriljem Evropskih veteranskih rugby združenj EGOR in EVRA, kot tudi odigrati kakšno prijateljsko tekmo s klubi iz naše regije. Leta 2015 načrtujemo tedensko turnejo v Anglijo, kjer se bo odvijalo svetovno prvenstvo in si ogledali kakšno tekmo svetovnega prvenstva, kot predstavniki veteranov RK Ljubljane.

Poleg športnih aktivnosti je namen društva tudi pomoč pri delovanju kluba in predvsem pomoč pri vodenju in podpori mlajših selekcij kluba.

Več informacij lahko dobite na veterani@rugbyljubljana.si