RK Ljubljana > Člani > Novice > Donirajte dohodnino RK Ljubljani

Novice

Donirajte dohodnino RK Ljubljani

06.12.2016
Donirajte dohodnino RK Ljubljani

V letu 2017 so pred nami so novi izzivi. Predvsem bodo naše moči usmerjene v razvoj mladinskih ekip, zagotavljanju zadostnega števila tekem,  poskrbeti za ustrezne pogoje za trening in približati naš klub lokalni skupnosti ter vključiti čim več staršev otrok v delovanje kluba.  Le tako bomo lahko izponili naš cilj, da postanemo eden vodilnih klubov v regiji, v katerem se bodo dobro počutili vsi naši člani in podporniki.

Leta 2010 je Rugby klub Ljubljana pridobili status društva, ki deluje v javnem interesu. Ker večino naših finančnih sredstev namenjamo razvoju mladinskih selekcij, vas naprošamo, da del dohodnine namenite našemu klubu in tako pomagate našemu klubu.

Po zakonu o dohodnini lahko davčni zavezanci sami odločijo, komu namenijo 0,5% svoje odmerjene dohodnine. Med upravičenci za ta del dohodnine je tudi naš klub – Rugby klub Ljubljana.  Kar 2/3 zavezancev se ne opredeli in ta denar ostane državi. Če ste med njimi, Vas prosimo, da  izpolnite obrazec, ki ga generira aplikacija na desni strani novice natisnete in ga pošljete na DURS ali oddate kateremukoli funkcionarju ali članu RK Ljubljane najkasneje do 31.12.2016

Obrazec lahko izpolnite tudi na e-davkih.

 

Že v naprej se vam najlepše zahvaljujemo!