RK Ljubljana > Mladinci > Novice > Mladinske selekcije na gostovanu v Zagrebu

Novice

Mladinske selekcije na gostovanu v Zagrebu

23.04.2018
Mladinske selekcije na gostovanu v Zagrebu

Mladinci so se 21.4. udeležili turnirja pri RK Mladost v Zagrebu.

Takoj po kick off za U16 so domačini povedli. Ljubljanske želve se zberejo in z boljšim fokusom na igro dobijo prvi polčas 10 : 7. V drugem polčasu Mladost takoj položi skor, naša ekipa dohaja igro. Nato domačini izpeljejo dve individualni akciji, kratek kick, tik za našo linijo v 22 m prostoru. Naša koncentracija je padla, fantje niso bili več zbrani. Tekmo smo izgubili 26 : 10, trener prevzema odgovornost - na napakah se učimo. Čestitke ekipi za borbo.

Naša selekcija U14 je odigrala več tekem, pomerila se je z vsako ekipo, ki je nastopala na turnirju. Z zmagovalcem Mladostjo je presenetila in remizirala. Premagala pa je RK Novi Zagreb in RK Zagreb. Na koncu je ekipa nastopala brez treh igralcev L.Babiča, T.Miklavčiča in K.Kristovskega, ki so v predhodnih igrah dali vse od sebe in dobesedno pustili dušo na terenu. Bravo! Prvič je bila v kapetanski vlogi Zoja Novak in je pokazala izjemno zrelost in odgovornost. S svojo tekočo igro so poželi aplavz tudi zagrebške publike. 

V kategoriji U10-12 so naši najmlajši nastopali proti Čeliku iz Zenice, ki je po dolgem času spet v pogonu. Kljub dobri predstavi bosanske ekipe so želvice pokazale, da so že dolgo skupaj. Žoga se je tekoče podajala v vseh elementih in na koncu so naši fantje suvereno zmagali.

Čestitke vsem igralcem, ki kažejo dober duh, povezanost in spoštovanje!

Foto: Facebook RK Čelik Zenica