RK Ljubljana > Mladinci > Novice > Mladinske selekcije so gostile HARK Mladost in RK Zagreb

Novice

Mladinske selekcije so gostile HARK Mladost in RK Zagreb

02.11.2017
Mladinske selekcije so gostile HARK Mladost in RK Zagreb
V soboto 28.10. smo gostili mladinske selekcije iz Zagreba. Sončen dan je privabil podpornike, ki so lepo napolnili tribuno.

Najmlajši U10 so dobro začeli z igro in končali z zmago 15 : 10. Tudi tokrat so se novinci odlično vpeli v ekipo, da so podaje gladko stekle. Tik pred koncem tekme je zmagoviti zadetek dal Tim Šerjak.

U12 so tokrat pokazali boljšo igro in zmagali ekipo Zagreba 45 : 15, nato pa še ekipo Mladosti 35 : 15. Tekmi sta bili bolj tekoči, fantje so igrali z več zaupanja. Pohvala vsem!

U14 je suvereno odigrala proti Zagrebu in zmagala 40 : 10. Ponovno so pokazali odgovorno igro, vseskozi so se držali načrta igre. Trde treninge so nadgradili z izjemno dobro predstavo. Bravo!

U16 je igrala pomlajena z igralci iz U14 in prikazala dobro predstavo proti odlični hrvaški ekipi v tej kategoriji. Tekmo so želve izgubile, a z do sedaj najmanjšo razliko v točkah 15 : 30. Fantje so z borbo pokazali, da rastejo kot ekipa, ki bo na prihodnjih tekmah vedno močnejša! Ekipa je precej pomlajena, saj je nekaj fantov že šlo iz U16, nekaj novih pa prišlo iz U14. Čestitke za borbo! 

Naslednjo nedeljo, 5.11. bomo na Ovalu gostili Madžarsko ekipo U16, vabljeni v podporo ob 13. uri.