RK Ljubljana > Mladinci > Novice > Uspešen nastop selekcij U14 in U18 na Dunaju

Novice

Uspešen nastop selekcij U14 in U18 na Dunaju

14.05.2017
Uspešen nastop selekcij U14 in U18 na Dunaju

"Rana ura, zlata ura" - tako se je začela sobota 13.5., ko so iz Ovala krenile ekipe Rugby Ljubljana na Dunaj. Mladinci so startali motivirani z željo po zmagi. Cilj je bil premagati nasprotnika v gosteh in potrditi ambicije biti vodilni klub v novo rastoči Adria ligi. 

Prva je bila tekma mlajših mladncev, kjer so naši prevzeli pobudo in kontrolirali tekmo do konca ter zmagali z rezultatom 12 - 35. Velja pohvaliti igralce, ki so prvič zaigrali v starejši kategoriji: Matevž Špehar, Leon Babič, Job O.Barbič in Nejc Bernard. Čestitke tudi novincem ekipe, ki so šele začeli s treningi in se že izkazali na svoji prvi tekmi: Rok Arsovič, Tim Jurca in Daniel Bergant. Ekipne akcije so z zadetki zaključili N.Bernard, A.Dimitrov, M.M.Suljič, J.Potočnik in T.Košir 

Za ekipo U14 so nastopili:

TajaČernigoj, R.Arsovič, L.Babič,J.O.Barbič, D.Bergant, N.Bernard, A.Dimitrov, T.Jurca, G.Kajič, T.Košir, K.Kristovski, M.Marinšek, M.Menegalija, R.Ng'inja, A.Osmanagič, A.Pirnat, J.Potočnik, J.Šerjak, M.Špehar, L.Višnovar, F.Žunič.

Tekma starejših mladincev je bila izjemno trda in napeta. Na obeh straneh se je videla želja po zmagi, polčas se je končal 0 - 0. Med polčasom je trener Siniša spodbudil ekipo, tako so v drugem polčasu prevzeli pobudo in takoj povedli. Kljub dvema skoroma razlike, je Stade Rugby vseskozi igral na naši polovici in pritiskal proti try liniji. Tik pred koncem tekme je fantom uspelo zadeti in slaviti zmago 0 - 17. Z borbenostjo ekipije je uspelo v skor polje žogo položilti S.Jakliču, M.Kaduncu, in T.Pevcu.

Ekipo starejših mladincev so sestavljali: 

A.Džafić, Ž.Fogec, A.Gantar, S.Jaklič, M.Kadunc, M.Mihajlovič, T.Ng'inja, J.Penko, iz RAK Olimpije T.Pevec, J.Djuran in R.Jeras ter RK Maribor J.Beber, N.Dvanajščak, M.Medved in T.Omeragič.

 

Čestitamo!