RK Ljubljana > Mladinci > Novice > U16: Mladinska ekipa gostovala pri HARK Mladost

Novice

U16: Mladinska ekipa gostovala pri HARK Mladost

20.11.2014
U16: Mladinska ekipa gostovala pri HARK Mladost

V soboto 15.11.2014 je ekipa U16 gostovala v Zagrebu, kjer so se izbranci Puša in Štojs Goljarja pomerili proti ekipi HARK Mladost. Prvi polčas so bolje začeli prav ljubljančani, ki so že v začetnih minutah povedli preko Fogca, a so domačini kmalu vrnili udrec in izenačili.

V prvem polčasu je bila igra dokaj enakovredna, bili smo priča zares privlačni igri za oči v kateri so uživali tudi gledalci, nasprotnika pa sta se ves čas menjavala v vodstvu. Rezultat je ob polčasu kazal 24:10 v korist domače ekipe. Že v začetnih minutah prvega polčasa se je nažalost poškodoval eden od dveh posojenih igralcev RK Maribora Luka Carić, ki si je ob igri v rucku nesrečno zlomil nogo. V drugem polčasu pa so želvice zelo popustile, koncentracija je padla in končni rezultat je bil 50:15 v korist domačinov.

Ekipa RK Ljubljane:

1. Džafić

2. Habjan

3. Moškon

4. Keber

5. Zupančič

6. Briški Cirman

7. Carić (Posojen igralec RK Maribora)

8. Fogec

9. Spanić (C)

10. Puš

11. Ogorevc

12. Kuster (VC)

13. Hočevar

14. Kocič

15. Kapun

16. Ng'inja

17. Robida

18. Sušnik

19. Smole

20. Vrhunec

21. Špehar

22. Medved (Posojen igralec RK Maribora)

23. M. Caprirolo Zadravec

24. Kisovec

Točke za Ljubljano so dosegli:

5 Fogec, 5 Ogorevc, 5 Habjan

 

Komentar: Tilen Puš

"Napredki se defenitivno vidijo, sploh v napadu, v katerem fantje igrajo tako kot smo se dogovorili, v obrambi pa so stvari drugačne še veliko je treba postoriti na obaranju in na pritisku na nasprotnika, tudi komunikacija ni takšna kot bi morala biti. Ampak zato imamo treninge in prepričan sem, da bodo fantje skušali odpraviti težave v obrambi, katere so se pojavile v soboto. Luki pa želim čim hitrejše okrvanje in vrnitev na zelenice."