RK Ljubljana > Mladinci > Novice > U16: Uspešen nastop mladinske kipe RKL

Novice

U16: Uspešen nastop mladinske kipe RKL

06.10.2014
U16: Uspešen nastop mladinske kipe RKL

V soboto 4.10.2014 se je ekipa U16 pod vodstvom trenerja Tilna Puša na domačem stadionu Oval v Stanežičah pomerila proti stari znanki in mestni rivalki RAK Olimpiji. Tekma se je odvijala v prijateljskem duhu, saj je gostujoča ekipa prišla zelo oslabljena na Oval in sicer samo z 9 igralci, za zapolnitev ekipe pa so poskrbele domače želvice, ki so prav tako bile oslabljene zaradi bolezni Vrhunca in Starčiča. Prvi polčas je bil izredno zanimiv in atraktiven, katerega so zanesljivo dobile domače želvice, ki so res z svojo igro navduševale zbrano občinstvo na Ovalu. Drugi polčas pa je bil bolj izenačen in trd, zelo se je poznala prevetritev ekip med polčasom, katera je občutno vplivala na nadaljno igro ekip.

 

Naj vas še spomnimo, da sta se pred 14 dnevi ekipi U16 in U14 RK Ljubljane udeležili mednarodnega turnirja Alpe Adria International Tournament v Pordenone-u. Na katerem je ekipa U14 osvojila 3. mesto, ekipa U16 pa odlično 2. mesto. Čestitamo!

 Postava RK Ljubljane:

 1. Anes Džafić
 2. Matej Habjan
 3. Bor Moškon
 4. Rene Aleš Gašperšič
 5. Patrik Keber
 6. Viktor Govže
 7. Adam Briški Cirman
 8. Žan Fogec (C)
 9. Neven Spanić
 10. Tadej Puš (VC)
 11. Tadej Ogorevc
 12. Matevž Kuster
 13. Aljaž Smole
 14. Jakob Hočevar
 15. Simon Kapun
 16. Jakob Jakopin
 17. Tristan Ondiego Ng’ inja
 18. Žiga Makovec Fröhlich
 19. Miha Robida
 20. Aljaž Hitij
 21. Nal Aljaž Malešič
 22. Ale Šušnik
 23. Lovro Zupančič
 24. Aljaž Špehar
 25. Klemen Kocič

 

 

 

Izjava trenerja Puša:

"Zelo sem ponosen na prikazano delo pred, med in po tekmi, fantje zares postajajo prava ekipa, in pravi prijatelji. Na tekmi so prikazali nekaj zelo lepih in atraktivnih akcij, preko katerih so dosegali try-e, vidi se kako pridno hodijo na treninge, kako se na njih znojijo in se trudijo. Zelo sem ponosen na njih, na vsakega posebaj in na ekipo. Sicer je še vedno nekaj napak, za katere se ne bojim, da nebi bile odpravljene, saj fantje napredujejo zelo hitro, iz treninga v trening in iz tekme v tekmo."