RK Ljubljana > Člani > Novice > V Ljubljano prihaja RK Zagreb, U12 in U16 v Zagreb

Novice

V Ljubljano prihaja RK Zagreb, U12 in U16 v Zagreb

29.09.2017
V Ljubljano prihaja RK Zagreb, U12 in U16 v Zagreb

Članska ekipa Ljubljane to soboto gosti RK Zagreb v tekmi razširjenega hrvaškega prvenstva. Ljubljančani sezone niso najbolje začeli saj so na dveh gostovanjih doživeli dva poraza. Razloge gre iskati predvsem v dejstvih, da je ekipa igrala proti dvema zelo močnima nasprotnikoma in da je ekipa zaradi odsotnosti in poškodb igralcev precej pomlajena in neizkušena, kar pa je hkrati pozitivno, saj so mladi igralci pridobili kar nekaj dragocenih izkušenj. 

V tem tednu je ekipa trenirala v precej širši zasedbi kot pretekle tedne in opravila tri kvalitetne treninge pred sobotno tekmo. Trenerju Fentonu je tokrat na voljo več igralcev, vendar bodo prednost tudi tokrat dobili mlajši igralci, ki so se že izkazali na uvodnih tekmah.

RK Zagreb v Ljubljano prihaja v podobni situaciji, saj so tudi oni izgubili uvodni dve tekmi (Mladost, Nada Split), vendar so kljub porazom lahko zadovoljni s svojimi predstavami. Ekipa pod vodstvom novozelandskega trenerja je iz tekme v tekmo boljša in počasi postajajo vse bolj konkurenčni ostalim ekipam v ligi, tako da se nam obeta zelo zanimiv dvoboj ekip za prvo zmago v tej sezoni.

Tekma se prične ob 14.00 uri na igrišču Oval v Stanežičah.

Ekipa RK Ljubljane:
1.Okič I., 2.Javornik, 3.Pilko, 4.Gobec, 5.Dobnikar, 6.Šercer, 7.Železnik, 8.Oruć, 9.Kadunc, 10.Sajevic, 11.Pevec, 12. Kavčič, 13.Penko, 14. Jaklič, 15. Okič G., 16.Lah, 17.Medved, 18.Kapun, 19.Puš, 20.Radelj-Šemrov, 21.Burnik, 22.Jamnik

Prav tako v soboto mladinske selekcije od U12 do U16 čaka prva tekma v jesenskem delu sezone. V Zagrebu se bodo pomerili z vrstniki iz dveh klubov (Mladost in Zagreb). Vse selekcije so se okrepile z novinci, ki bodo tudi dobili priložnost se preizkusiti na igrišču.
 
Mladim želvicam želimo uspešen začetek sezone in dobro igro na igrišču!