Domov O Klubu

RK LJUBLJANA

Najuspešnejši rugby klub v Sloveniji

Usoda RK Ljubljana je tesno povezana z usodo slovenskega rugbyja, saj je ves čas delovanja vodilni klub v Sloveniji. Iz naših vrst prihaja večina državnih reprezentantov, ki zastopajo Slovenijo na tekmovanjih v članski in mlajših kategorijah.

Z izgradnjo športnega centra v Stanežičah so se vzpostavili pogoji za organizirano delo z mlajšimi kategorijami, ki že daje prve sadove, saj je mladinska ekipa uspešna tudi na mednarodnem področju.

RK Ljubljana je in želi ostati najboljši klub v regiji in se v vsakem tekmovanju, kjer nastopa, vedno potegovati za prvo mesto.

RK Ljubljana je in želi ostati društvo, kjer se vsi člani in simpatizerji dobro počutijo, kjer dober rezultat za vsako ceno ni vedno na prvem mestu, saj s pravilnim pristopom, strokovnim delom in dobrimi medsebojnimi odnosi rezultati vedno pridejo, pa četudi malo kasneje.

RUGBY LJUBLJANAVODSTVO KLUBA


PODPREDSEDNIKMITJA REZAR


PREDSEDNIKLUKA ARKO


ŠPORTNI DIREKTORROBERT PUCONJA


SEKRETARSILVANA FURLAN


TRENER ČLANSKE EKIPEJAKA SAJEVIC


VODJA MLADINSKE SELEKCIJEBOR JAMNIK

PRIDRUŽI SE RUGBY KLUBU LJUBLJANA

RUGBY LJUBLJANA

Usoda RK Ljubljana je tesno povezana z usodo slovenskega ragbija. Iz naših vrst prihaja večina državnih reprezentantov, ki zastopajo Slovenijo na tekmovanjih v članski in mlajših kategorijah. Smo društvo, kjer se člani in ostali simpatizerji ragbija dobro počutimo, kjer ne šteje samo rezultat za vsako ceno, pomembno nam je druženje in dobri medsebojni odnosi.

© Rugby klub Ljubljana. Vse pravice pridržane.