RK Ljubljana > Člani > Novice > PH: RK Zagreb-RK Ljubljana

Novice

PH: RK Zagreb-RK Ljubljana

29.04.2016
PH: RK Zagreb-RK Ljubljana

V soboto, 30.4.2016 RK Ljubljana potuje v Zagreb na tekmo razširjenega hrvaškega prvenstva in gostujejo pri ekipi RK Zagreba. Po dobri predstavi pretekli vikend proti RK Mladosti bo tokrat nasproti Želv stala druga zagrebška ekipa, RK Zagreb, ki je v letošnji sezoni v procesu menjave generacije in gradi ekipo za prihodnost. Ljubljančani tekme prav gotovo ne bodo vzeli kot lahko, saj imajo zaradi poškodb in odstnosti precejšne težave s sestavo ekipe (glede na tekmo prejšnji teden bo manjkalo kar 10 igralcev). Priložnost za dokazovanje bodo dobili nekateri mlajši igralci in tisti, ki v letošnji sezoni niso dobili veliko priložnosti. Cilj je vsekakor zmaga in korak naprej k osvojitvi naslova prvaka razširjenega prvenstva Hrvaške. To bo hkrati tudi zadnja klubska tekma pred reprezentančnim premorom.

V ostalih tekmah bo Mladost gostovala pri Sinju, v Makarski pa se obeta dalmatinski derbi med vse boljšo ekipo Makarske in Splitske Nade.

Ekipa RK Ljubljane: Mujič, Zaletel, Pilko, Vrhovec, Kapun, Dobnikar, Šercer, Javornik, Radelj-Šemrov, Puš, Miljuš Slavec, Šubic, Petelin, Kavčič, Brezovec, Troppan, Edwards, Černe