RK Ljubljana > Člani > Novice > DP: RK Ljubljana-RAK Olimpija 22-0 (0-0)

Novice

DP: RK Ljubljana-RAK Olimpija 22-0 (0-0)

02.04.2016
DP: RK Ljubljana-RAK Olimpija 22-0 (0-0)

V tekmi državnega prvenstva je RK Ljubljana premagala mestnega tekmeca RAK Olimpijo z rezultatom 22:0 (0:0). V zanimivi tekmi, katero je zaznamovalo veliko število napak na obeh straneh, v prvem polčasu nismo videli zadetkov. Domači so sicer imeli terensko premoč, a jim je veliko število napak preprečilo, da bi prišli do vodstva. 

V drugem polčasu so domači zaigrali nekoliko bolj organizirano in predvsem zmanjšali število napak v napadu in kmalu po uspešno izvedeni kazni je Burnik dosegel prvi zadetek za domače. Napadi so se nadaljevali in kmalu sta zadetka dosegla še Sajevic in Jewell za končni rezultat 22:0. 

Po končani sezoni v regionalni ligi imajo igralci kot kaže težave predvsem z motivacijo, kar se je videlo že na tekmi proti RK Mariboru. Na drugi strani je RAK Olimpija prikazala zelo dopadljivo predstavo in precej namučila Želve, da so prišli do nove zmage in s tem brž kot ne tudi do naslova državnega prvaka 2015/16. Ekipi RAK Olimpije želimo veliko sreče v nadeljevanju avstrijskega prvenstva, Želve pa bodo naslednji teden imele zaslužen počitek pred nadaljevanjem sezone v rezširjenem hrvaškem prvenstvu.